Glutenvrije cake met noten
- Totale tijd 1u 19min
- 15min
Voorbereidingstijd - 49min
Gaartijd - 15min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
100 g *Noten
3 *Eieren
150 g *Suiker
3 *Zonnebloemolie
150 g *Appelmoes zonder toegevoegde suiker
80 g *Rijstmeel
25 g *Maizena
1 tl *Glutenvrij gist
50 g *Amandelpoeder
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /9
*Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2 /9
*Houd enkele noten apart voor de afwerking.
Stap 3 /9
*Doe de rest van de noten in de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /9
*Zet de stukjes noten aan de kant.
Stap 5 /9
*Doe de suiker en de eieren in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /9
*Voeg de olie, de appelmoes, het rijstmeel, de maïzena, de gist en het amandelpoeder toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /9
*Doe het beslag in een met bakpapier beklede cakevorm.
Stap 8 /9
*Leg de hele noten erboven op en zet 45 minuten in de oven.
Stap 9 /9
*Laat de cake 15 minuten afkoelen voordat u hem uit de bakvorm haalt.