Glutenvrije cake met noten
Moulinex
Recept door Moulinex

Glutenvrije cake met noten

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 1u 19min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    49min
  • Afkoeltijd
    15min

Ingrediënten

8 personen

  • 3 *Eieren

  • 150 g *Suiker

  • 3 *Zonnebloemolie

  • 80 g *Rijstmeel

  • 50 g *Amandelpoeder

  • 25 g *Maizena

  • 150 g *Appelmoes zonder toegevoegde suiker

  • 100 g *Noten

  • 1 tl *Glutenvrij gist

Accessoires

  • Ultrablade hakmes
    Ultrablade hakmes

Bereiding

Stap 1 /9

*Verwarm de oven voor op 180°C.

Stap 2 /9

*Houd enkele noten apart voor de afwerking. Doe de rest van de noten in de keukenmachine met Ultrabladehakmes.

  • 100g *Noten
  • Ultrablade hakmes

Stap 3 /9

*Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Zet de stukjes noten aan de kant.

  • 100g *Noten
  • Ultrablade hakmes

Stap 4 /9

*Zet de stukjes noten aan de kant.

  • 100g *Noten

Stap 5 /9

*Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 3 *Eieren
  • 150g *Suiker
  • Ultrablade hakmes

Stap 6 /9

*Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 3 *Zonnebloemolie
  • 80g *Rijstmeel
  • 50g *Amandelpoeder
  • 25g *Maizena
  • 150g *Appelmoes zonder toegevoegde suiker
  • 1tl *Glutenvrij gist
  • Ultrablade hakmes

Stap 7 /9

*Doe het beslag in een met bakpapier beklede cakevorm. Leg de hele noten erboven op en zet 45 minuten in de oven.

Stap 8 /9

*Leg de hele noten erboven op en zet 45 minuten in de oven.

  • 100g *Noten

Stap 9 /9

*Laat de cake 15 minuten afkoelen voordat u hem uit de bakvorm haalt.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228