- Homepage
- Recipe Details Page
Glutenvrije cake met noten
- Totale tijd 1u 19min
- 15min
Voorbereidingstijd - 49min
Gaartijd - 15min
Afkoeltijd
Ingrediënten
8 personen
3 *Eieren
150 g *Suiker
3 *Zonnebloemolie
80 g *Rijstmeel
50 g *Amandelpoeder
25 g *Maizena
150 g *Appelmoes zonder toegevoegde suiker
100 g *Noten
1 tl *Glutenvrij gist
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /9
*Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2 /9
*Houd enkele noten apart voor de afwerking. Doe de rest van de noten in de keukenmachine met Ultrabladehakmes.
100g *Noten
Ultrablade hakmes
Stap 3 /9
*Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Zet de stukjes noten aan de kant.
100g *Noten
Ultrablade hakmes
Stap 4 /9
*Zet de stukjes noten aan de kant.
100g *Noten
Stap 5 /9
*Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
3 *Eieren 150g *Suiker
Ultrablade hakmes
Stap 6 /9
*Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
3 *Zonnebloemolie 80g *Rijstmeel 50g *Amandelpoeder 25g *Maizena 150g *Appelmoes zonder toegevoegde suiker 1tl *Glutenvrij gist
Ultrablade hakmes
Stap 7 /9
*Doe het beslag in een met bakpapier beklede cakevorm. Leg de hele noten erboven op en zet 45 minuten in de oven.
Stap 8 /9
*Leg de hele noten erboven op en zet 45 minuten in de oven.
100g *Noten
Stap 9 /9
*Laat de cake 15 minuten afkoelen voordat u hem uit de bakvorm haalt.