- Homepage
- Recipe Details Page
Glutenvrij kurkumabrood
- Totale tijd 55min
- 10min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
100 g Quinoabloem
100 g Bruinerijstbloem
100 g Aardappelzetmeel
50 g Gemalen amandelen
2 Ei(eren)
2 tl Zout
2 tl Kurkuma
1 tl Bicarbonaat
2 tl Appelazijn
20 cl Water
Zaden (courgette, zonnebloem enz.)
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten voor.
100g Quinoabloem 100g Bruinerijstbloem 100g Aardappelzetmeel 50g Gemalen amandelen 2 Ei(eren) 2tl Zout 2tl Kurkuma 1tl Bicarbonaat 2tl Appelazijn 20cl Water zaadje Zaden (courgette, zonnebloem enz.)
Stap 2 /5
Meng de droge ingrediënten. Voeg de eieren en meng samen. Voeg de azijn en het water stapsgewijs toe en meng daarna goed.
100g Quinoabloem 100g Bruinerijstbloem 100g Aardappelzetmeel 50g Gemalen amandelen 2 Ei(eren) 2tl Zout 2tl Kurkuma 1tl Bicarbonaat 2tl Appelazijn 20cl Water
Stap 3 /5
Voeg de zaden toe en meng alles. Giet in de vorm en bedek met bakpapier. Zet het in het mandje en giet 200 ml water in de kookpan.
20cl Water zaadje Zaden (courgette, zonnebloem enz.)
Stap 4 /5
Snelkoken
Stap 5 /5
Verwijder uit de vorm en snij het in sneetjes.