- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Glutenvrij kurkumabrood
Glutenvrij kurkumabrood
- Totale tijd 55min
- 10min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
100 g Quinoabloem
100 g Bruinerijstbloem
100 g Aardappelzetmeel
50 g Gemalen amandelen
2 Ei(eren)
2 tl Zout
2 tl Kurkuma
1 tl Bicarbonaat
2 tl Appelazijn
20 cl Water
Zaden (courgette, zonnebloem enz.)
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /5
Meng de droge ingrediënten. Voeg de eieren en meng samen. Voeg de azijn en het water stapsgewijs toe en meng daarna goed.
Stap 3 /5
Voeg de zaden toe en meng alles. Giet in de vorm en bedek met bakpapier. Zet het in het mandje en giet 200 ml water in de kookpan.
Stap 4 /5
Snelkoken
Stap 5 /5
Verwijder uit de vorm en snij het in sneetjes.