- Homepage
- Recipe Details Page
Gevulde zoete aardappelen
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
2 Goed gewassen zoete aardappel(s)
100 g Kikkererwten, gekookt en gespoeld
1 el Druivenpitolie
1 el Tandoorikruiden
1 Tomaat
1 Rode ajuin, gepeld en fijngehakt
8 sneetje Komkommer
1 Little gem-sla
4 el Raitasaus
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
2 Goed gewassen zoete aardappel(s) 100g Kikkererwten, gekookt en gespoeld 1el Druivenpitolie 1el Tandoorikruiden 1 Tomaat 1 Rode ajuin, gepeld en fijngehakt 8sneetje Komkommer 1 Little gem-sla 4el Raitasaus
Stap 2 /5
Meng de kikkererwten met de olie en de kruiden. Leg ze op een bakplaat en laat ze gedurende 20 minuten op 200°C bakken.
100g Kikkererwten, gekookt en gespoeld 1el Druivenpitolie 1el Tandoorikruiden
Stap 3 /5
Doe de zoete aardappelen in het stoommandje. Giet 200 ml water in de pan. Zet de stoommand in de pan.
2 Goed gewassen zoete aardappel(s)
Stap 4 /5
Snelkoken
Stap 5 /5
Laat de zoete aardappelen afkoelen en snijd ze doormidden.