Gevuld kalfsvlees & vergeten groenten
- Totale tijd 36min
- 25min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
1 kg Kalfsgebraad (schouder of fricandeau), aan de zijkant ingesneden voor vulling
420 g Koolrapen, geschild, in stukken van 2 cm gesneden
420 g Aardperen, geschild, in stukken van 2 cm gesneden
420 g Pastinaken, geschild, in staafjes van 2 cm gesneden
20 cl Kalfsfond
150 g Witte champignons, gewassen, fijngesneden
60 g Eieren
1 el Cognac
120 g Gevogeltelever
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Snijd de champignons in dunne plakjes.
Stap 3 /7
Doe een scheutje olie in de pot.Voeg de sjalot en de paddenstoelen toe.Breng het gerecht op smaak.
Stap 4 /7
Breng het gerecht op smaak.Doe er na 5 min de levers bij.Bruin 5 min. Haal van het vuur, meng er de cognac en de eieren door.Vul het gebraad.Wikkel er garen omheen.Kleur het aan.
Stap 5 /7
Voeg de kalfsfond en de andere groenten toe.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie.
Stap 7 /7
Aansnijden en opdienen.