- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gevogeltefilets in kokos-currysaus
Gevogeltefilets in kokos-currysaus
- Totale tijd 34min
- 5min
Voorbereidingstijd - 29min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (20)
Ingrediënten
4 personen
800 g Gevogelte
150 g Ajuin
280 g Wortels
3 g Knoflook, gepeld, van onzuiverheden ontdaan en geplet
10 g Gevogeltebouillon
20 cl Kokosmelk
1 tl Kerriepoeder
1 el Gehakte basilicum
4 cl Plantaardige olie
Zout
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /9
Breng de gevogeltefilets op smaak met zout en kerrie.
Stap 2 /9
Bevestig de gewone schijf aan de keukenmachine met de mengkom. Voeg de plantaardige olie toe. Druk op ‘Start’ zonder het deksel.
Stap 3 /9
Doe de helft van de gevogeltefilets in de kom van de keukenmachine.
Stap 4 /9
Druk op ‘Start’ zonder het deksel.
Stap 5 /9
Verwijder de filets en voeg de overgebleven filets toe. Druk op ‘Start’ zonder het deksel. Roer af en toe om.
Stap 6 /9
Verwijder de filets. Bevestig de mengstaaf in de kom van de keukenmachine.
Stap 7 /9
Voeg de ui in kwartjes, het met een mes geplette knoflookteentje en de wortelen in reepjes toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 8 /9
Voeg de gevogeltefilets, de basilicum, het bouillonblokje en de kokosmelk toe Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 9 /9
Dien warm op.