- Homepage
- Recipe Details Page
Gevogeltefilets in kokos-currysaus
- Totale tijd 34min
- 5min
Voorbereidingstijd - 29min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
800 g Gevogelte
150 g Ajuin
280 g Wortels
3 g Knoflook, gepeld, van onzuiverheden ontdaan en geplet
10 g Gevogeltebouillon
20 cl Kokosmelk
1 tl Kerriepoeder
1 el Gehakte basilicum
4 cl Plantaardige olie
Zout
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /9
Breng de gevogeltefilets op smaak met zout en kerrie.
800g Gevogelte 1tl Kerriepoeder Zout
Stap 2 /9
Bevestig de gewone schijf aan de keukenmachine met de mengkom. Voeg de plantaardige olie toe. Druk op ‘Start’ zonder het deksel.
4cl Plantaardige olie
Stap 3 /9
Doe de helft van de gevogeltefilets in de kom van de keukenmachine.
Stap 4 /9
Druk op ‘Start’ zonder het deksel.
Stap 5 /9
Verwijder de filets en voeg de overgebleven filets toe. Druk op ‘Start’ zonder het deksel. Roer af en toe om.
Stap 6 /9
Verwijder de filets. Bevestig de mengstaaf in de kom van de keukenmachine.
Stap 7 /9
Voeg de ui in kwartjes, het met een mes geplette knoflookteentje en de wortelen in reepjes toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
150g Ajuin 280g Wortels 3g Knoflook, gepeld, van onzuiverheden ontdaan en geplet
Menger
Stap 8 /9
Voeg de gevogeltefilets, de basilicum, het bouillonblokje en de kokosmelk toe Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
10g Gevogeltebouillon 20cl Kokosmelk 1el Gehakte basilicum
Menger
Stap 9 /9
Dien warm op.