Gevogeltefilets in kokos-currysaus
Moulinex
Recept door Moulinex

Gevogeltefilets in kokos-currysaus

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 34min
  • Voorbereidingstijd
    5min
  • Gaartijd
    29min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 800 g Gevogelte

  • 150 g Ajuin

  • 280 g Wortels

  • 3 g Knoflook, gepeld, van onzuiverheden ontdaan en geplet

  • 10 g Gevogeltebouillon

  • 20 cl Kokosmelk

  • 1 tl Kerriepoeder

  • 1 el Gehakte basilicum

  • 4 cl Plantaardige olie

  • Zout

Accessoires

  • Menger
    Menger

Bereiding

Stap 1 /9

Breng de gevogeltefilets op smaak met zout en kerrie.

  • 800g Gevogelte
  • 1tl Kerriepoeder
  • Zout

Stap 2 /9

Bevestig de gewone schijf aan de keukenmachine met de mengkom. Voeg de plantaardige olie toe. Druk op ‘Start’ zonder het deksel.

  • 4cl Plantaardige olie

Stap 3 /9

Doe de helft van de gevogeltefilets in de kom van de keukenmachine.

Stap 4 /9

Druk op ‘Start’ zonder het deksel.

Stap 5 /9

Verwijder de filets en voeg de overgebleven filets toe. Druk op ‘Start’ zonder het deksel. Roer af en toe om.

Stap 6 /9

Verwijder de filets. Bevestig de mengstaaf in de kom van de keukenmachine.

Stap 7 /9

Voeg de ui in kwartjes, het met een mes geplette knoflookteentje en de wortelen in reepjes toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.

  • 150g Ajuin
  • 280g Wortels
  • 3g Knoflook, gepeld, van onzuiverheden ontdaan en geplet
  • Menger

Stap 8 /9

Voeg de gevogeltefilets, de basilicum, het bouillonblokje en de kokosmelk toe Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 10g Gevogeltebouillon
  • 20cl Kokosmelk
  • 1el Gehakte basilicum
  • Menger

Stap 9 /9

Dien warm op.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228