Gevogelte pissaladièresaus
Moulinex
Recept door Moulinex

Gevogelte pissaladièresaus

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 28min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    13min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • 6 Gevogeltebouten

  • 6 Uien, gepeld en gesnipperd

  • 15 Ansjovis in olie

  • 7 cl Witte wijn

  • 30 Zwarte olijven, ontpit (of met pitten)

  • 10 cl Gevogeltebouillon (of water)

  • 3 tl Suiker

  • Zout, peper

  • 6 Grote sneetjes brood, geroosterd en ingewreven met knoflook

Bereiding

Stap 1 /6

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /6

Giet een beetje olie van de ansjovis in de kuip.

Stap 3 /6

Voeg de uien toe. Bak tot ze zacht zijn. Voeg de wotte wijn toe en bak 5 min.

Stap 4 /6

Voeg alle andere ingrediënten toe, als laatste het vlees.

Stap 5 /6

Snelkookfunctie

Stap 6 /6

Dien op de sneetjes brood op.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228