- Homepage
- Recipe Details Page
Gevogelte pissaladièresaus
- Totale tijd 28min
- 15min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
6 Gevogeltebouten
6 Uien, gepeld en gesnipperd
15 Ansjovis in olie
7 cl Witte wijn
30 Zwarte olijven, ontpit (of met pitten)
10 cl Gevogeltebouillon (of water)
3 tl Suiker
Zout, peper
6 Grote sneetjes brood, geroosterd en ingewreven met knoflook
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Giet een beetje olie van de ansjovis in de kuip.
Stap 3 /6
Voeg de uien toe. Bak tot ze zacht zijn. Voeg de wotte wijn toe en bak 5 min.
Stap 4 /6
Voeg alle andere ingrediënten toe, als laatste het vlees.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Dien op de sneetjes brood op.