- Homepage
- Recipe Details Page
Gevogelte met rode paprika's en mascarpone
- Totale tijd 1u 15min
- 40min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
1.5 stuk
300 g
0.5 stuk
60 g
120 g
1 tl
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /6
Schil de ui en snij het in grote stukjes. Hak ook de paprika in stukjes.
1.5stuk 0.5stuk
Stap 2 /6
Doe de groenten in de kom van een keukenmachine met een scheutje olijfolie. Bak gedurende 18 minuten.
Ultrablade hakmes
Stap 3 /6
Voeg de mascarpone toe. Breng op smaak met een theelepel cayennepeper, zout en peper
60g 1tl
Stap 4 /6
Mix gedurende 3 minuten tot je een romige saus hebt.
Ultrablade hakmes
Stap 5 /6
Snijd de kippenborsten in stukken. Voeg ze toe aan de keukenmachine met de paprikacrème en kook ze 12 minuten tot de kip gaar is (de kooktijd kan variëren naargelang de dikte van de stukken).
300g
Ultrablade hakmes
Stap 6 /6
Serveer de kip met paprika met wat rucola en wilde rijst.
120g