Gevogelte met kerrie
- Totale tijd 18min
- 15min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
300 g Gevogeltefilet in blokjes van 25 g
50 g Fijngesneden uien
50 g Rozijnen
1 Golden appels, geschild en in kleine blokjes gesneden
15 cl Water
1 tl Kerrie
Zout en peper
2 el Zonnebloemolie
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Snijd de kip in blokjes van 25 g.
Stap 3 /8
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Stap 5 /8
Laat de gevogelteblokjes aankleuren.
Stap 6 /8
Voeg alle andere ingrediënten toe. Breng op smaak en meng.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie: 3 min
Stap 8 /8
Dien warm op met rijst.