Gevogelte met ananas en rode paprika
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
900 g Fijngehakte gevogeltefilet
2 el Maïzena of aardappelzetmeel
3 el Plantaardige olie
2 tl Kerriepoeder
375 g Verse ananas
150 g Witte ui
150 g Rode paprika
5 g Look
1.5 el Rodewijnazijn (eventueel)
23 cl Ananassap
23 cl Gevogeltebouillon zonder gluten
Zout en peper
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /7
Pel de ajuin en de ananas. Snijd de paprika, de ui en de ananas in blokjes. Zet apart aan de kant.
Stap 2 /7
Breng het gevogelte op smaak met kerriepoeder, zout en peper. Zet het even apart.
Stap 3 /7
Meng in een ander kommetje de maïzena met het ananassap.
Stap 4 /7
Doe de olie, de ui, de gepelde en geplette knoflook en de paprika in de keukenmachine met de mengstaaf. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stap 5 /7
Voeg het gevogelte toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stap 6 /7
Doe het ananassap, de bouillon en de azijn in de kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /7
Proef of de kruiding goed is en dien warm op.