- Homepage
- Recipe Details Page
Gevogelte met ananas en rode paprika
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
900 g Fijngehakte gevogeltefilet
2 el Maïzena of aardappelzetmeel
3 el Plantaardige olie
2 tl Kerriepoeder
375 g Verse ananas
150 g Witte ui
150 g Rode paprika
5 g Look
1.5 el Rodewijnazijn (eventueel)
23 cl Ananassap
23 cl Gevogeltebouillon zonder gluten
Zout en peper
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /7
Pel de ajuin en de ananas. Snijd de paprika, de ui en de ananas in blokjes. Zet apart aan de kant.
375g Verse ananas 150g Witte ui 150g Rode paprika
Stap 2 /7
Breng het gevogelte op smaak met kerriepoeder, zout en peper. Zet het even apart.
900g Fijngehakte gevogeltefilet 2tl Kerriepoeder Zout en peper
Stap 3 /7
Meng in een ander kommetje de maïzena met het ananassap.
2el Maïzena of aardappelzetmeel 23cl Ananassap
Stap 4 /7
Doe de olie, de ui, de gepelde en geplette knoflook en de paprika in de keukenmachine met de mengstaaf. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
3el Plantaardige olie 150g Rode paprika
Menger
Stap 5 /7
Voeg het gevogelte toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Menger
Stap 6 /7
Doe het ananassap, de bouillon en de azijn in de kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
2el Maïzena of aardappelzetmeel 1.5el Rodewijnazijn (eventueel) 23cl Gevogeltebouillon zonder gluten
Menger
Stap 7 /7
Proef of de kruiding goed is en dien warm op.
Zout en peper