- Homepage
- Gevogelte bloemkool-mosterd
Gevogelte bloemkool-mosterd
- Totale tijd 13min
- 10min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
4 Gevogeltefilets
2 el Olie voor bakken en braden (plantaardige of olijfolie)
15 cl Water
2 tl Gevogeltebouillonpoeder
10 cl Vloeibare room (crème fraîche)
2 el Mosterd (natuur of op grootmoeders wijze)
700 g Bloemkool, gewassen
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Snijd de bloemkool in kleine stukjes van 1 à 2 cm dik. Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /7
Laat de filets 5 min. aankleuren. Haal dit vervolgens uit de kuip.
Stap 4 /7
Voeg het water, de bouillon, de room en de mosterd toe. Breng aan de kook.
Stap 5 /7
Voeg de bloemkool toe. Plaats het vlees erop. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie
Stap 7 /7
Dien op.