Gestoomde kipballetjes
- Totale tijd 51min
- 20min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 15min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
20 eenheid
Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Stoom- accessoire
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd het vel van de kip in blokjes. Doe de kip in de mengkom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel en druk op 'Start'.
Stap 2 /6
Voeg het geklopte ei, de geperste look, de gehakte bieslook, het zout en het maïszetmeel toe. Sluit het deksel en druk op 'Start'.
Stap 3 /6
Meng en maak 12 balletjes met de hand.
Stap 4 /6
Omwikkel met huishoudfolie en laat 10 minuten rusten in de diepvriezer. Doe ze in het stoommandje.
Stap 5 /6
Meng en maak 12 balletjes met de hand. Omwikkel met huishoudfolie en laat 10 minuten rusten in de diepvriezer. Doe ze in het stoommandje. Giet 70 cl water in de kom. Plaats er de stoomkoker op. Sluit het deksel en druk op ‘Start’.
Stap 6 /6
Dien lauwwarm of koud op.