- Homepage
- Recipe Details Page
Gestoomde kabeljauw met groentestoofpot
- Totale tijd 40min
- 15min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
4 kabeljauwfilets
2 kleine courgettes
100 g verse doperwtjes
20 cl groentebouillon
1 handvol jonge spinazieblaadjes
1 halve limoen
10 takjes marjolein
1 el olijfolie + 1 filet
Zout
Peper
Accessoires
Menger Snij/rasp- accessoire
Bereiding
Stap 1 /5
Spoel de erwten en was de spinazie.Was de courgettes en verwijder de uiteinden.Plaats de schijf voor grof raspen in de kom van de keukenmachine en rasp de courgettes op snelheid 7.
2 kleine courgettes 100g verse doperwtjes 1handvol jonge spinazieblaadjes
Snij/rasp- accessoire
Stap 2 /5
Doe de geraspte courgette in een kom, verwijder vervolgens de grove rasp en bevestig de menger.Doe de courgettes er weer bij, voeg de erwten en spinazie toe en giet er de olijfolie in. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
2 kleine courgettes 100g verse doperwtjes 1handvol jonge spinazieblaadjes 1el olijfolie + 1 filet
Menger
Stap 3 /5
Was en snijd de limoenen in schijfjes.Plaats de kabeljauwmoten in het stoommandje.Besprenkel ze met olijfolie.Voeg de citroenschijfjes en de marjolein toe.Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4 /5
Giet aan het einde van het programma de groentebouillon in de kom. Sluit daarna de kom af en plaats het stoommandje.Zet de keukenrobot aan door op 'Start' te drukken.
4 kabeljauwfilets 20cl groentebouillon
Menger
Stap 5 /5
Serveer de vis met de groentestoofpot.