Gestoomde hapjes met garnalen
- Totale tijd 26min
- 10min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
20 bladje Wontondeeg
200 g Vlees van rauwe garnalen
100 g Ajuin
1 Eiwit
20 g Bieslook
5 cl Sesamolie
Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /8
Doe de garnalen, de gepelde ui in kwartjes, het eiwit, de bieslook en de sesamolie in de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /8
Vul het midden van elk vel wontondeeg met een beetje van de vulling en vouw de 4 hoeken naar het midden toe.
Stap 3 /8
Knijp om de ravioli’s dicht te maken.
Stap 4 /8
Giet 0,7 L water in de kom van de keukenmachine.
Stap 5 /8
Leg de helft van de ravioli’s in de mand met bakpapier. Ze mogen niet op elkaar gestapeld worden.
Stap 6 /8
Doe de het stoommandje in de keukenmachine. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /8
Haal de gegaarde ravioli’s uit de kom. Leg de overige ravioli’s erin. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stap 8 /8
Dien op met sojasaus.