- Homepage
- Gestoomde forel met gember
Gestoomde forel met gember
- Totale tijd 16min
- 10min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
4 Volledige forel (zonder ingewanden)
160 g Peulen
2 Gehakte sjalot
4 stokje Kaneel
2 cm Geraspte verse gember
4 tl Kokosolie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Giet de kokosolie in de pan. Stoof de peulen aan. Zet apart.
Stap 3 /6
Werk de stukken forel af met sjalot, een kaneelstokje, gember en erwten. Maak pakketjes van de vis.
Stap 4 /6
Giet 200 ml water in de pan. Zet het stoommandje erin. Doe de vispakketjes in het mandje.
Stap 5 /6
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 6 /6
Dien op.