- Homepage
- Recipe Details Page
Gestoofde wortelgroenten
- Totale tijd 55min
- 10min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
5 personen
100 g rode ui
1 teentje knoflook
10 cl olijfolie
1 koffielepel paprika
250 g pompoen
250 g pastinaak
300 g wortelen
20 cl kippenbouillon
zout
peper
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Pel de ui en snij in grote stukken. Plaats het ultrablade-hakmes, doe de stukken in de robot. Pel de ui en snij in grote stukken. Plaats het ultrablade-hakmes, doe de stukken in de robot, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
100g rode ui
Ultrablade hakmes
Stap 2 /4
Vervang het ultrablade-hakmes door de menger. Plet het teentje knoflook met het mes en doe het in de robot met de olijfolie en de paprika. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
1teentje knoflook
Menger
Stap 3 /4
Schil de pompoen, de pastinaak en de wortelen en snij in stukken. Na 4 min voegt u de bouillon en de groenten toe. Breng op smaak met zout en peper. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
250g pastinaak 300g wortelen 20cl kippenbouillon zout peper
Menger
Stap 4 /4
Dien warm op.