- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Geroosterde bloemkool met citroensaus
Geroosterde bloemkool met citroensaus
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
8 personen
2 Kleine bloemkolen
6 cl Olijfolie
60 g Tahini
20 cl Olijfolie
10 cl Citroensap
Zout, peper
Accessoires
Grillen
Bereiding
Stap 1 /4
Verwijder de bloemkoolbladeren, snij in vieren en verwijder de kern. Snij elk kwartje in roosjes en doe ze in een grote kom.
Stap 2 /4
Voeg de eetlepels olijfolie, het zout en de peper toe en meng goed.
Stap 3 /4
Plaats de grilplaat in de kom en doe de ingrediënten in de kom van het toestel (bereid in twee ladingen indien nodig). Digitale versie: Zet de FRIES-stand voor 15 minuten aan en roer halverwege het bereidingsproces om. 2-in-1 mechanische versie: Zet aan op 180°C gedurende 15 minuten en roer halverwege het bereidingsproces om.
Stap 4 /4
Maak in tussentijd een saus om bij de bloemkool te serveren door de tahini, de olijfolie en het citroensap met elkaar te mengen.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
