- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gepaneerde bloemkool met currypoeder
Gepaneerde bloemkool met currypoeder
- Totale tijd 22min
- 15min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
500 g Bloemkoolroosjes
2 Eieren
60 g Bloem
75 g Paneermeel
1 el Currypoeder
1 tl zout
1 el olie
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /4
Voor dit recept heb je het Extra Crisp-deksel nodig. Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /4
Doe de bloem, het zout en de currypoeder, de eieren, en het paneermeel in 3 aparte mengkommen. Dip de bloemkool in elke kom volgens dezelfde volgorde.
Stap 3 /4
Doe de bloemkool in de kom. Besprenkel met olie.
Stap 4 /4
Leg het Extra Crisp-deksel op de pan en start het Handmatig-programma: 7 min. op 200 °C. Roer halverwege de gaartijd.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
