Gepaneerde kabeljauwhapjes
Moulinex
Recept door Moulinex

Gepaneerde kabeljauwhapjes

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 35min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    20min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 300 g Kabeljauw

  • 2 el Bloem

  • 2 tl Currypoeder

  • 1 Ei

  • 3 el Parmezaanse kaas

  • 3 el Peterselie

  • 8 el Paneermeel

  • zout

  • Zonnebloemolie

Accessoires

  • Extra Crisp
    Extra Crisp

Bereiding

Stap 1 /9

Voor dit recept heb je het EXTRA CRISP-deksel nodig. Maak de ingrediënten klaar.

  • 300g Kabeljauw
  • 2el Bloem
  • 2tl Currypoeder
  • 1 Ei
  • 3el Parmezaanse kaas
  • 3el Peterselie
  • 8el Paneermeel
  • zout
  • Zonnebloemolie

Stap 2 /9

Breng de kabeljauwhapjes op smaak met peper en zout.

  • 300g Kabeljauw
  • zout

Stap 3 /9

Meng de bloem en de currypoeder in een klein bord. Klop het ei in een kleine kom.

  • 2el Bloem
  • 2tl Currypoeder
  • 1 Ei

Stap 4 /9

Meng alle ingrediënten voor het paneermeel door elkaar.

  • 3el Parmezaanse kaas
  • 3el Peterselie
  • 8el Paneermeel
  • zout

Stap 5 /9

Bedek een stukje kabeljauw volledig met bloem.

  • 300g Kabeljauw
  • 2el Bloem

Stap 6 /9

Bestrijk volledig met het geklopte ei en rol door het paneermeel. Herhaal met de overige kabeljauwstukjes.

  • 300g Kabeljauw
  • 1 Ei
  • 3el Parmezaanse kaas
  • 3el Peterselie
  • 8el Paneermeel
  • zout

Stap 7 /9

Bestrijk elke zijde van de gepaneerde kabeljauw met olie.

  • Zonnebloemolie

Stap 8 /9

Giet een scheutje zonnebloemolie in de pan. Leg 8-9 stukjes kabeljauw in de pan.

  • Zonnebloemolie

Stap 9 /9

Zet het Extra Crisp-deksel op de pan. Laat 14 minuten garen op 200 °C in de handmatige modus. Draai halverwege de gaartijd om.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228