- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gepaneerde kabeljauwhapjes
Gepaneerde kabeljauwhapjes
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
300 g Kabeljauw
2 el Bloem
2 tl Currypoeder
1 Ei
3 el Parmezaanse kaas
3 el Peterselie
8 el Paneermeel
zout
Zonnebloemolie
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /9
Voor dit recept heb je het EXTRA CRISP-deksel nodig. Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /9
Breng de kabeljauwhapjes op smaak met peper en zout.
Stap 3 /9
Meng de bloem en de currypoeder in een klein bord. Klop het ei in een kleine kom.
Stap 4 /9
Meng alle ingrediënten voor het paneermeel door elkaar.
Stap 5 /9
Bedek een stukje kabeljauw volledig met bloem.
Stap 6 /9
Bestrijk volledig met het geklopte ei en rol door het paneermeel. Herhaal met de overige kabeljauwstukjes.
Stap 7 /9
Bestrijk elke zijde van de gepaneerde kabeljauw met olie.
Stap 8 /9
Giet een scheutje zonnebloemolie in de pan. Leg 8-9 stukjes kabeljauw in de pan.
Stap 9 /9
Zet het Extra Crisp-deksel op de pan. Laat 14 minuten garen op 200 °C in de handmatige modus. Draai halverwege de gaartijd om.