Gepaneerde kabeljauw met quinoa
- Totale tijd 26min
- 15min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
400 g Quinoa
1 Groentebouillon
3 Sjalotten
2 Wortelen
500 ml Water
1 el olie
4 straaltje Kabeljauw
4 el Paneermeel
2 el Geraspte kaas
1 el Peterselie
2 el olie
zout
peper
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /5
Voor dit recept heb je het EXTRA CRISP-deksel nodig. Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /5
Doe het water, de quinoa, de wortelen en sjalotten in de pan. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 3 /5
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 4 /5
Voeg de olie toe en meng onder elkaar. Leg de kabeljauw op de quinoa. Besprenkel met paneermeel, kaas en peterselie. Giet wat olie over de vis.
Stap 5 /5
Leg het Extra Crisp-deksel op de pan. Laat 9 minuten garen op 200 °C in de handmatige modus.