- Homepage
- Recipe Details Page
Gepaneerde kabeljauw met quinoa
- Totale tijd 26min
- 15min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
400 g Quinoa
1 Groentebouillon
3 Sjalotten
2 Wortelen
500 ml Water
1 el olie
4 straaltje Kabeljauw
4 el Paneermeel
2 el Geraspte kaas
1 el Peterselie
2 el olie
zout
peper
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /5
Voor dit recept heb je het EXTRA CRISP-deksel nodig. Maak de ingrediënten klaar.
400g Quinoa 500ml Water 1el olie 4straaltje Kabeljauw 4el Paneermeel 2el Geraspte kaas 1el Peterselie 2el olie zout peper
Stap 2 /5
Doe het water, de quinoa, de wortelen en sjalotten in de pan. Breng op smaak met peper en zout.
400g Quinoa 500ml Water zout peper
Stap 3 /5
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 4 /5
Voeg de olie toe en meng onder elkaar. Leg de kabeljauw op de quinoa. Besprenkel met paneermeel, kaas en peterselie. Giet wat olie over de vis.
1el olie 4straaltje Kabeljauw 4el Paneermeel 2el Geraspte kaas 1el Peterselie 2el olie
Stap 5 /5
Leg het Extra Crisp-deksel op de pan. Laat 9 minuten garen op 200 °C in de handmatige modus.