- Homepage
- Gepaneerde bloemkool met currypoeder
Gepaneerde bloemkool met currypoeder
- Totale tijd 22min
- 15min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
500 g Bloemkoolroosjes
2 Eieren
60 g Bloem
75 g Paneermeel
1 el Currypoeder
1 tl zout
1 el olie
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /4
Voor dit recept heb je het Extra Crisp-deksel nodig. Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /4
Doe de bloem, het zout en de currypoeder, de eieren, en het paneermeel in 3 aparte mengkommen. Dip de bloemkool in elke kom volgens dezelfde volgorde.
Stap 3 /4
Doe de bloemkool in de kom. Besprenkel met olie.
Stap 4 /4
Leg het Extra Crisp-deksel op de pan en start het Handmatig-programma: 7 min. op 200 °C. Roer halverwege de gaartijd.