- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Georgische soep
Georgische soep
- Totale tijd 1u 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1u 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
500 g Lamsvlees
100 g Ajuinen
15 g Look
0.06 g Olie
100 cl Kippenbouillon
250 g Tomaten (pulp of in stukjes)
15 g Tomatenconcentraat
2 el Bladpeterselie
200 g Gekookte rijst
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Leg de gepelde ajuin en look in de kom met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /4
Vervang het mes door de mengstaaf. Voeg de olie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /4
Voeg de bouillon, het in blokjes gesneden lamsvlees, de tomaten en het concentraat toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Voeg de gehakte peterselie en de gekookte rijst toe na de pieptoon.
Stap 4 /4
Dien warm op.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
