- Homepage
- Recipe Details Page
Georgische soep
- Totale tijd 1u 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1u 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
500 g Lamsvlees
100 g Ajuinen
15 g Look
0.06 g Olie
100 cl Kippenbouillon
250 g Tomaten (pulp of in stukjes)
15 g Tomatenconcentraat
2 el Bladpeterselie
200 g Gekookte rijst
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Leg de gepelde ajuin en look in de kom met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
100g Ajuinen 15g Look
Ultrablade hakmes
Stap 2 /4
Vervang het mes door de mengstaaf. Voeg de olie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
0.06g Olie
Menger
Stap 3 /4
Voeg de bouillon, het in blokjes gesneden lamsvlees, de tomaten en het concentraat toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Voeg de gehakte peterselie en de gekookte rijst toe na de pieptoon.
500g Lamsvlees 100cl Kippenbouillon 250g Tomaten (pulp of in stukjes) 15g Tomatenconcentraat 2el Bladpeterselie 200g Gekookte rijst Zout
Menger
Stap 4 /4
Dien warm op.