Georgische soep
- Totale tijd 1u 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1u 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
500 g Lamsvlees
100 g Ajuinen
15 g Look
0.06 g Olie
100 cl Kippenbouillon
250 g Tomaten (pulp of in stukjes)
15 g Tomatenconcentraat
2 el Bladpeterselie
200 g Gekookte rijst
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Leg de gepelde ajuin en look in de kom met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /4
Vervang het mes door de mengstaaf. Voeg de olie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /4
Voeg de bouillon, het in blokjes gesneden lamsvlees, de tomaten en het concentraat toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Voeg de gehakte peterselie en de gekookte rijst toe na de pieptoon.
Stap 4 /4
Dien warm op.