Geitenkaaskoekjes met honing
- Totale tijd 26min
- 15min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
8 Vellen brickdeeg
30 g Gesmolten boter
300 g Verse geitenkaas
2 cl Citroensap
40 g Gedroogde tomaten
25 g Sjalot
3 takje Bieslook
64 g Honing
Zout
Boter
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /9
Leg de gepelde en doormidden gesneden sjalot, de bieslook en de gedroogde tomaten in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /9
Voeg de verse geitenkaas, het citroensap en de honing toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /9
Verwarm de oven voor op 210°C.
Stap 4 /9
Snijd de vellen brickdeeg in twee en smeer ze met een kwastje lichtjes in met boter.
Stap 5 /9
Leg een lepel geitenkaasvulling in het midden van elk vel.
Stap 6 /9
Vouw de twee zijden samen en rol ze op tot een sigaar.
Stap 7 /9
Bedek een bakplaat met bakpapier. Smeer opnieuw in met gesmolten boter en leg ze op de plaat.
Stap 8 /9
Zet een tiental minuten in de oven tot de koekjes goudbruin zijn.
Stap 9 /9
Dien de geitenkaaskoekjes op met een salade met notenolie en balsamicoazijn.