- Homepage
- Gehaktbrood met gedroogde abrikozen en peterselie
Gehaktbrood met gedroogde abrikozen en peterselie
- Totale tijd 1u 10min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1u
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Ingrediënten
2 personen
1 eenheid Ui
325 g Varkens en kalfsgehakt
70 g Gedroogde abrikozen
0.25 eenheid Bladpeterselie
1 eenheid Eigeel
1 el Komijn
Peper
0.5 snuifje Zout
Accessoires
Kneed- & hakmes Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /6
Verwarm de oven voor op 200°C.
Stap 2 /6
Pel de uien. In de kom van de robot, hak de uien met de gedroogde abrikozen en bladpeterselie met de hakmolen 1 minuut.
Stap 3 /6
Voeg het gehakt, eigeel, zout, peper en komijn toe.
Stap 4 /6
Mix alles 3 minuten met de kneder.
Stap 5 /6
Haal de vulling uit de keukenmachine en maak het gehaktbrood.
Stap 6 /6
Leg het in een ovenschaal en kook gedurende 1 uur.