Gehaktballetjes
- Totale tijd 21min
- 10min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
600 g Rundvlees
2 Eierdooiers
2 tl Paprikapoeder
2 el Bladpeterselie
Zout
Olijfolie
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /8
Doe het vlees in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /8
Meng de inhoud met de spatel.
Stap 3 /8
Voeg de geklopte eierdooiers, de peterselie en het paprikapoeder toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /8
Verwijder het mes en meng de vulling nog een laatste keer met je handen.
Stap 5 /8
Rol balletjes.
Stap 6 /8
Verhit een koekenpan op een hoog vuur en voeg een beetje olijfolie toe.
Stap 7 /8
Bak de balletjes ongeveer tien minuten.
Stap 8 /8
Dien onmiddellijk op.