- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gehaktballetjes ketchupsaus
Gehaktballetjes ketchupsaus
- Totale tijd 25min
- 20min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
30 Rundergehaktballetjes
1.5 Rode ui, gepeld en gesnipperd
750 g Tomaten, gemixt of fijngehakt
3 el Granaatappelpitten (of gedroogde cranberry's)
3 tl Ciderazijn
3 tl Bruine suiker
3 el Engelse mosterd (in de afdeling exotische etenswaren)
1.5 tl Peperkoekkruiden
3 el Olie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Was en snijd de tomaten fijn.
Stap 3 /8
Peel en snipper de rode ui.
Stap 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Stap 5 /8
Laat de balletjes bruinen, zo nodig in twee keer. Doe ze over in het stoommandje. Voeg de uien toe en laat 5 minuten bakken.
Stap 6 /8
Voeg alle andere ingrediënten toe. Meng alles goed. Zet bovenop het stoommandje.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie: 5 min.
Stap 8 /8
Doe de balletjes in de saus. Dien op.