- Homepage
- Recipe Details Page
Gehaktballetjes en courgettespaghetti
- Totale tijd 40min
- 20min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
440 g Rundergehakt
210 g Worstvlees
40 g Paneermeel
1 Ei
2 el Melk
2 el Gesneden verse peterselie
1 el Geraspte Parmezaanse kaas
0.5 tl Italiaanse kruiden
0.5 tl Uienpoeder
3 Courgettes
3 el Olijfolie
Zout, peper
1 Citroen
Bereiding
Stap 1 /6
Meng in een kom het gehakt, worstvlees, paneermeel, ei, melk, peterselie, parmezaan, kruiden, ui, zout en peper. Draai er balletjes van, van ongeveer 3 cm.
Stap 2 /6
Was de courgettes, snijd de uiteinden eraf en en maak er spaghetti van. Leg de courgettespaghetti op een schone doek om zoveel mogelijk water te verwijderen. Meng in een kom de courgettes met de olie, zout en peper.
Stap 3 /6
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het KIP-programma 12 minuten aan op 200 °C. Leg de balletjes op de plaat in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het GROENTEN-programma 20 minuten aan op 180 °C. Leg de courgettes op de plaat in lade 2.
Stap 4 /6
Druk op SYNC zodat zowel de zalm als de groenten op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.
Stap 5 /6
Draai halverwege het kookproces de balletjes om en roer de courgettes door.
Stap 6 /6
Serveer de gehaktballetjes met de courgettespaghetti. Besprenkel met citroensap.