- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gegrilde vis met sperziebonen en tomaten
Gegrilde vis met sperziebonen en tomaten
- Totale tijd 22min
- 15min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
250 g Sperziebonen
400 g Kerstomaatjes
5 cl Water
250 g Kabeljauw
2 el Olijfolie
1 tl Italiaanse kruiden
0.5 tl Knoflookpoeder
Zout en peper
Accessoires
Airfryer mandje
Bereiding
Stap 1 /10
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /10
Doe de sperziebonen, tomaten en water in de kom. Breng op smaak met peper en zout. Meng goed door elkaar.
Stap 3 /10
Bevestig het Airfry-mandje.
Stap 4 /10
Kruid de kabeljauw met de olijfolie, knoflook, kruiden, zout en peper.
Stap 5 /10
Plaats de kabeljauw in het mandje.
Stap 6 /10
Doe de drukbescherming erop.
Stap 7 /10
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 8 /10
Verwijder de drukbescherming.
Stap 9 /10
Bak op de Air Fryer-stand.
Stap 10 /10
Laat het smaken.