Gegrilde vis met sperziebonen en tomaten - Recepten Cookeo Fry 17in1 | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Gegrilde vis met sperziebonen en tomaten

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 22min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    7min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 250 g Sperziebonen

  • 400 g Kerstomaatjes

  • 5 cl Water

  • 250 g Kabeljauw

  • 2 el Olijfolie

  • 1 tl Italiaanse kruiden

  • 0.5 tl Knoflookpoeder

  • Zout en peper

Accessoires

  • Airfryer mandje

Bereiding

Stap 1 /10

Maak de ingrediënten klaar.

  • 250g Sperziebonen
  • 400g Kerstomaatjes
  • 5cl Water
  • 250g Kabeljauw
  • 2el Olijfolie
  • 1tl Italiaanse kruiden
  • 0.5tl Knoflookpoeder
  • Zout en peper

Stap 2 /10

Doe de sperziebonen, tomaten en water in de kom. Breng op smaak met peper en zout. Meng goed door elkaar.

  • 250g Sperziebonen
  • 400g Kerstomaatjes
  • 5cl Water
  • Zout en peper

Stap 3 /10

Bevestig het Airfry-mandje.

  • Airfryer mandje

Stap 4 /10

Kruid de kabeljauw met de olijfolie, knoflook, kruiden, zout en peper.

  • 250g Kabeljauw
  • 2el Olijfolie
  • 1tl Italiaanse kruiden
  • 0.5tl Knoflookpoeder
  • Zout en peper

Stap 5 /10

Plaats de kabeljauw in het mandje.

  • 250g Kabeljauw

Stap 6 /10

Doe de drukbescherming erop.

Stap 7 /10

Laat de bereiding snelkoken.

Stap 8 /10

Verwijder de drukbescherming.

Stap 9 /10

Bak op de Air Fryer-stand.

Stap 10 /10

Laat het smaken.