Geglaceerde teriyakizalm
- Totale tijd 58min
- 5min
Voorbereidingstijd - 23min
Gaartijd - 30min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
750 g Zalmfilet
15 cl Teriyakisaus
1.5 el Sesamzaad
Accessoires
Grillen
Bereiding
Stap 1 /3
Marineer de zalmfilets 30 minuten in de teriyakisaus.
Stap 2 /3
Plaats de grilplaat in het toestel. Digitale versie: Verwarm de GRILL-stand voor op 200 °C gedurende 15 minuten. Plaats de grilplaat in de kom, leg de visfilets in de kom en laat gedurende 10 minuten garen. 2-in-1 mechanische versie: Stel in op 200 °C en laat voorverwarmen. Plaats de grilplaat in de kom, leg de visfilets in de kom en laat gedurende 10 minuten garen.
Stap 3 /3
Bestrooi met sesamzaadjes en serveer met rijst.