- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gedroogde sinaasappelschijfjes
Gedroogde sinaasappelschijfjes
- Totale tijd 4u 15min
- 15min
Voorbereidingstijd - 4u
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
2 Biologische sinaasappels
Bereiding
Stap 1 /5
Was de sinaasappels zorgvuldig en droog ze af. Snijd ze in schijfjes van ongeveer 5 mm dik.
Stap 2 /5
Leg de sinaasappelschijfjes in een enkele laag op de bakplaat en zorg ervoor dat ze elkaar niet overlappen. Start het kookproces.
Stap 3 /5
Open het apparaat elk uur om de sinaasappelschijfjes om te draaien en ervoor te zorgen dat ze gelijkmatig drogen.
Stap 4 /5
Zet het apparaat uit wanneer het dehydratatieproces afgelopen is en laat de sinaasappelschijfjes binnenin afkoelen tot ze helemaal droog zijn.
Stap 5 /5
Bewaar de gedroogde sinaasappelschijfjes in een luchtdicht bakje op kamertemperatuur, of gebruik ze onmiddellijk om gerechten en gebak te versieren of als garnering bij kruidenthee en infusies.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
