- Homepage
- Recipe Details Page
Gebak met perzik
- Totale tijd 1u 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1u 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
90 g Zeer zachte boter
50 g Yoghurt
105 g Suiker
3 Eieren gemiddeld formaat
105 g Gezeefde bloem
12 g Bakpoeder vermengd met de bloem
1 cl Citroensap
150 g Vruchtvlees van perzik of nectarine, in blokjes
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Roer de boter met de suiker.Voeg de eierdooiers en vervolgens de yoghurt toe.Voeg de bloem en gist toe.Meng de eiwitten eronder.
90g Zeer zachte boter 50g Yoghurt 105g Suiker 3 Eieren gemiddeld formaat 105g Gezeefde bloem 12g Bakpoeder vermengd met de bloem
Stap 3 /5
Voeg het fruit en citroensap toe.Giet de bereiding in de vorm.Doe 25 cl water en het stoommandje in de pot. Plaats de vorm erin en dek af.
1cl Citroensap 150g Vruchtvlees van perzik of nectarine, in blokjes
Stap 4 /5
Snelkookfunctie
Stap 5 /5
Haal uit de vorm en dien op wanneer nog lichtjes warm.