Gazpacho garnalen venkel
- Totale tijd 19min
- 15min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
750 g Gekookte grijze garnalen, met een mes fijngehakt
180 g Fijngesneden worteltjes
1.5 takje Bleekselderij, fijngesneden
3 Kleine tomaten, in blokjes gesneden
240 g Venkel, in blokjes gesneden
3 el Ketchup©
1.5 Fruit vers appelsiensap (op basis van sinaasappel)
1.5 Fruit vers citroensap (op basis van citroen)
Zout, peper
1.4 l Water
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Peel en snijd de wortelen fijn.
Stap 3 /6
Snijd de bleekselderij fijn.
Stap 4 /6
Voeg water, garnalen, tomaten, wortel en selder in de kom.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Zeef de jus.Mix met venkel, breng op smaak met de ingrediënten.Plaats in de koelkast.