- Homepage
- Recipe Details Page
Garnalencurry
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
500 g Ontdooide rauwe garnalen
3 g Look
110 g Grote ajuin
1 cl Olie
2 tl Kerrie
15 g Tomatenconcentraat
25 cl Kokosmelk
2 tl Gehakt koriander
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de ajuin en look in kwartjes in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
3g Look 110g Grote ajuin
Ultrablade hakmes
Stap 2 /5
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Schraap de randen van de kom met een spatel.
Stap 3 /5
Voeg olie, een snufje zout en de kerrie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
1cl Olie 2tl Kerrie Zout
Menger
Stap 4 /5
Voeg de garnalen zonder de voelsprieten, de tomatenpuree en de kokosmelk toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
500g Ontdooide rauwe garnalen 15g Tomatenconcentraat 25cl Kokosmelk Zout
Menger
Stap 5 /5
Strooi de koriander erover en dien onmiddellijk op.
2tl Gehakt koriander