Garnalencurry met ananas
- Totale tijd 32min
- 10min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
600 g Gepelde garnalen
160 g Rode paprika
1000 g Ananas
110 g Ajuin
6 g Knoflook
2 tl Kerriepoeder
20 cl Kokosmelk
Koriander
Zout
Olijfolie
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /9
Schil de ananas en snijd in schijfjes. Verwijder de kern en snijd in kleine stukjes. Zet apart.
Stap 2 /9
Doe de stukjes ananas in de kom van de keukenmachine met de mengstaaf. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /9
Zet de ananas aan de kant. Was en droog de kom.
Stap 4 /9
Doe de ajuin en de gepelde teentjes knoflook in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /9
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Doe de ajuin en de knoflook naar het midden van de kom.
Stap 6 /9
Voeg de in reepjes gesneden paprika, de olijfolie en de kerrie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /9
Voeg de garnalen en de kokosmelk toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Voeg de stukjes ananas toe na de pieptoon.
Stap 8 /9
Versnipper de koriander op een plank met een mes.
Stap 9 /9
Dien de garnalencurry op met de gehakte koriander.