- Homepage
- Garnalenbisque
Garnalenbisque
- Totale tijd 31min
- 5min
Voorbereidingstijd - 26min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Ingrediënten
4 personen
400 g Volledige rauwe garnalen
50 g Aardappel
100 g Ajuin
3 g Look
5 cl Olijfolie
60 g Venkel
50 g Preiwit
400 g Tomatenpuree
5 cl Witte wijn
20 cl Visfumet
5 cl Vloeibare room
Piment d’Espelette
Bieslook
Broodcroutons
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de garnalen en de geschilde en in vier gesneden ajuin en look in de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /5
Voeg de geschilde en in kwartjes gesneden aardappel, de gewassen en in stukjes gesneden prei en venkel, de tomatenpuree, de witte wijn, de visfumet, de chilipeper en het zout toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /5
Voeg de room toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /5
Zeef de bereiding, druk goed uit om zoveel mogelijk sap op te vangen.
Stap 5 /5
Dien warm of koud op met broodcroutons bestrooid met bieslook.