- Homepage
- Recipe Details Page
Garnalenbisque
- Totale tijd 31min
- 5min
Voorbereidingstijd - 26min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
400 g Volledige rauwe garnalen
50 g Aardappel
100 g Ajuin
3 g Look
5 cl Olijfolie
60 g Venkel
50 g Preiwit
400 g Tomatenpuree
5 cl Witte wijn
20 cl Visfumet
5 cl Vloeibare room
Piment d’Espelette
Bieslook
Broodcroutons
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de garnalen en de geschilde en in vier gesneden ajuin en look in de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
400g Volledige rauwe garnalen 100g Ajuin 3g Look 5cl Olijfolie
Ultrablade hakmes
Stap 2 /5
Voeg de geschilde en in kwartjes gesneden aardappel, de gewassen en in stukjes gesneden prei en venkel, de tomatenpuree, de witte wijn, de visfumet, de chilipeper en het zout toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
50g Aardappel 60g Venkel 50g Preiwit 400g Tomatenpuree 5cl Witte wijn 20cl Visfumet Piment d’Espelette Zout
Ultrablade hakmes
Stap 3 /5
Voeg de room toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
5cl Vloeibare room
Ultrablade hakmes
Stap 4 /5
Zeef de bereiding, druk goed uit om zoveel mogelijk sap op te vangen.
Stap 5 /5
Dien warm of koud op met broodcroutons bestrooid met bieslook.
Bieslook Broodcroutons