- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Garnalen met cocktailsaus
Garnalen met cocktailsaus
- Totale tijd 10min
- 10min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Kookrobot - 17 programma's - 8 accessoires - Ingebouwde weegschaal Companion Pro HF850810 Kookrobot - 12 programma's - 6 accessoires Companion XL HF840110 Kookrobot - 12 programma's - 7 accessoires CUISINE COMPANION Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
350 g Roze garnalen
1 Eierdooier
5 g Mosterd
5 g Witte azijn
15 g Ketchup
1 cl Cognac
25 cl Neutrale olie
Tabasco®
Zout
Accessoires
Klopper
Bereiding
Stap 1 /5
Weeg de olie af in een kommetje.
Stap 2 /5
Doe de eierdooier, de mosterd en de azijn in de keukenmachine met de klopper. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 3 /5
Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'. Giet beetje bij beetje de olie erbij via de opening in het deksel.
Stap 4 /5
Voeg de ketchup, cognac en een paar druppels Tabasco® toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /5
Dien de saus op met de Garnalen.