Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Garnalen en sperziebonen in tempurabeslag met bier

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 1u 35min
  • Voorbereidingstijd
    20min
  • Gaartijd
    15min
  • Afkoeltijd
    1u

Ingrediënten

4 personen

  • Voor de garnalen:

  • 8 Grote garnalen

  • 1 Eidooier

  • 22 cl Water

  • 70 g Bloem

  • 35 g Maïzena

  • 1.5 tl Bakpoeder

  • 150 g Panko paneermeel

  • Zout, peper

  • Voor de sperziebonen:

  • 450 g Sperziebonen

  • 60 g Bloem

  • 140 g Bloem

  • 1 tl Gemalen komijn

  • 1 tl Knoflookpoeder

  • 1 tl Uienpoeder

  • 15 cl Bier

  • Zout, peper

  • Voor de saus:

  • 170 g Mayonaise

  • 20 g Srirachasaus

  • 1 tl Knoflookpoeder

  • 1 tl Uienpoeder

  • Zout, peper

Bereiding

Stap 1 /9

Pel de garnalen, maar laat de staarten eraan zitten. Meng de eidooiers en het water in een grote kom. Voeg de bloem, maïzena en natriumcarbonaat toe en klop door elkaar. Zet een uur weg in de koelkast.

  • 8 Grote garnalen
  • 1 Eidooier
  • 22cl Water
  • 70g Bloem
  • 35g Maïzena
  • 1.5tl Bakpoeder
  • 150g Panko paneermeel

Stap 2 /9

Doe het paneermeel, zout en peper in een diep bord. Doop de garnalen in het tempurabeslag en vervolgens in de bloem en leg ze op de plaat in lade 1.

Stap 3 /9

Meng in een kleine kom de mayonaise, srirachasaus, knoflook, ui, zout en peper. Zet aan de kant.

  • 170g Mayonaise
  • 20g Srirachasaus
  • 1tl Knoflookpoeder
  • 1tl Uienpoeder
  • Zout, peper

Stap 4 /9

Meng de sperziebonen in een grote kom met de eerste portie bloem. Meng de rest van de bloem in een grote kom met de komijn, knoflook, ui, zout en peper. Giet geleidelijk het bier erbij en roer tot een dik beslag. Voeg de sperziebonen toe en bedek ze goed met het beslag.

  • 450g Sperziebonen
  • 60g Bloem
  • 140g Bloem
  • 1tl Gemalen komijn
  • 1tl Knoflookpoeder
  • 1tl Uienpoeder
  • 15cl Bier
  • Zout, peper

Stap 5 /9

Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het VIS-programma 12 minuten aan op 200 °C. Zet de plaat in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het GROENTEN-programma 15 minuten aan op 200 °C. Leg de sperziebonen op de plaat in lade 2.

Stap 6 /9

Druk op SYNC zodat beide op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.

Stap 7 /9

Roer de sperziebonen halverwege het kookproces om.

Stap 8 /9

Zorg ervoor dat de vis goed gaar is; dit kan variëren afhankelijk van de grootte van de stukken. Verleng de tijd met een extra minuut, indien nodig, tot de vis gemakkelijk schilfert met een vork.

Stap 9 /9

Serveer de garnalen met de sperziebonen en de saus.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228

Vergelijkbare recepten

Moulinex
Moulinex
20min

Zalm met cajunkruiden en sperziebonen met knoflook

ratings.NaN

Garnalen en sperziebonen in tempurabeslag met bier - Recepten Dual EasyFry&Grill | Moulinex
Zalm met cajunkruiden en sperziebonen met knoflook
Moulinex
Moulinex
25min

Lamsvlees met sperziebonen

ratings.NaN

Garnalen en sperziebonen in tempurabeslag met bier - Recepten Dual EasyFry&Grill | Moulinex
Lamsvlees met sperziebonen
Moulinex
Moulinex
20min

Rijst met garnalen en curry

ratings.NaN

Garnalen en sperziebonen in tempurabeslag met bier - Recepten Dual EasyFry&Grill | Moulinex
Rijst met garnalen en curry
Moulinex
Moulinex
21min

Rijst met tomaat en garnalen

ratings.NaN

Garnalen en sperziebonen in tempurabeslag met bier - Recepten Dual EasyFry&Grill | Moulinex
Rijst met tomaat en garnalen
Moulinex
Moulinex
42min

Groentemacedoine met garnalen en kokkels

ratings.NaN

Garnalen en sperziebonen in tempurabeslag met bier - Recepten Dual EasyFry&Grill | Moulinex
Groentemacedoine met garnalen en kokkels