- Homepage
- Gambas al ajillo
Gambas al ajillo
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 10min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Ingrediënten
4 personen
16 Garnalen, rauw
2 teentje Knoflook, gehakt
1 Kleine bosui, in ringetjes
4 tl Olijfolie
0.5 tl Chillivlokken
1 tl Peterselie, gehakt
0.5 tl Paprikapoeder
Bereiding
Stap 1 /4
Pel de garnalen indien mogelijk en laat de staartjes eraan.
Stap 2 /4
Meng alle ingrediënten in een bakje en laat de garnalen minimaal 10 minuten marineren.
Stap 3 /4
Plaats de garnalen in de Easy Fry, met de grillplaat in het apparaat. Start het programma (5 minuten op 170 graden).
Stap 4 /4
Als de garnalen gaar zijn, leg ze dan op een serveerschaal en serveer ze meteen met andere tapas.