Fruittaart met chocolade
- Totale tijd 46min
- 5min
Voorbereidingstijd - 41min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
300 g Vruchtenpuree
70 g Fondant chocolade
10 cl Melk
70 g Boter
200 g Rietsuiker
140 g Banaan
2 Eieren
200 g Bloem
11 g Gistpoeder
1 snuifje Zout
Olie
Bloem
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /8
Mix de schoongemaakte vruchten.
Stap 2 /8
Bewaar de vruchtenpuree tot het moment van gebruik in de koelkast.
Stap 3 /8
Doe de chocolade, de melk, de boter en de suiker in de kom van de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /8
Voeg de banaan toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /8
Voeg de eieren, de gist, het zout en de vruchtenpuree toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /8
Smeer een cakevorm in met olie en bestrooi met bloem.
Stap 7 /8
Doe de bereiding in de bakvorm.
Stap 8 /8
Zet gedurende 35 minuten in de oven op 180°C.