Franse meringue - Recepten Kitchen Machines Touch | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Franse meringue

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 1u 40min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    1u 30min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

50 stuks

  • 4 eiwitten

  • 200 g suiker

Accessoires

  • Flex Whisk
    Flex Whisk

Bereiding

Stap 1 /4

Doe de eiwitten in de kom van de keukenmachine.

  • 4 eiwitten
  • Flex Whisk

Stap 2 /4

Weeg in een aparte kom de suiker.

  • 200g suiker

Stap 3 /4

Druk op ‘Start’ en voeg na 1 minuut 30 seconden de suiker langzaam toe aan de kom.

Stap 4 /4

De meringue is klaar, je kan het gebruiken voor een andere bereiding of in kleine hoopjes op een ovenbakplaat scheppen en gedurende 1 uur 30 minuten bakken in een oven van 100 graden.