Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Franse briochestokjes

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 15min
  • Voorbereidingstijd
    5min
  • Gaartijd
    10min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 50 g Griessuiker

  • 0.5 el Gemalen kaneel

  • 2 sneetje Brioche

  • 2 Eieren

  • 2 el Roomige crème fraîche

  • 20 g Gesmolten boter

Accessoires

  • Extra Crisp
    Extra Crisp

Bereiding

Stap 1 /5

Dit recept vereist het EXTRA CRISP deksel. Bereid de ingrediënten.

  • 50g Griessuiker
  • 0.5el Gemalen kaneel
  • 2sneetje Brioche
  • 2 Eieren
  • 2el Roomige crème fraîche
  • 20g Gesmolten boter

Stap 2 /5

Meng de suiker en kaneel door elkaar. Klop in een ondiepe kom de eieren met de room.

  • 50g Griessuiker
  • 0.5el Gemalen kaneel
  • 2sneetje Brioche
  • 2 Eieren
  • 2el Roomige crème fraîche
  • 20g Gesmolten boter

Stap 3 /5

Bestrijk de kookpan met boter. Wentel elk stokje in het eimengsel en leg ze dan in de pan.

  • 50g Griessuiker
  • 0.5el Gemalen kaneel
  • 2sneetje Brioche
  • 2 Eieren
  • 2el Roomige crème fraîche
  • 20g Gesmolten boter

Stap 4 /5

Schakel de Cookeo uit en bevestig het Extra Crisp deksel. Zet hem op de manuele stand voor 8/10 minuten op 200°C. Halverwege omdraaien.

Stap 5 /5

Haal de stokjes eruit en rol ze in suiker. Herhaal dit met de resterende stokjes. Serveer warm.