Franse briochestokjes
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
50 g Griessuiker
0.5 el Gemalen kaneel
2 sneetje Brioche
2 Eieren
2 el Roomige crème fraîche
20 g Gesmolten boter
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /5
Dit recept vereist het EXTRA CRISP deksel. Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Meng de suiker en kaneel door elkaar. Klop in een ondiepe kom de eieren met de room.
Stap 3 /5
Bestrijk de kookpan met boter. Wentel elk stokje in het eimengsel en leg ze dan in de pan.
Stap 4 /5
Schakel de Cookeo uit en bevestig het Extra Crisp deksel. Zet hem op de manuele stand voor 8/10 minuten op 200°C. Halverwege omdraaien.
Stap 5 /5
Haal de stokjes eruit en rol ze in suiker. Herhaal dit met de resterende stokjes. Serveer warm.