- Homepage
- Recipe Details Page
Frambozenmousse
- Totale tijd 4u 26min
- 15min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 4u
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
300 g Frambozen
30 cl Verse vloeibare room 30% VG
3 bladje Gelatine
25 g Suiker
Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Klopper
Bereiding
Stap 1 /8
Week de gelatineblaadjes in een kom koud water.
3bladje Gelatine Water
Stap 2 /8
Doe de frambozen in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
300g Frambozen
Ultrablade hakmes
Stap 3 /8
Voeg de uitgelekte gelatine toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
3bladje Gelatine
Ultrablade hakmes
Stap 4 /8
Zet de frambozencoulis aan de kant in een kommetje.
Stap 5 /8
Was de keukenmachine met heel koud water en droog hem goed af.
Stap 6 /8
Vervang het Ultrablade-hakmes door de klopper. Voeg de verse room toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'. Voeg de suiker toe na de pieptoon.
30cl Verse vloeibare room 30% VG 25g Suiker
Klopper
Stap 7 /8
Voeg de afgekoelde frambozencoulis toe. Schraap de randen van de keukenmachine. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Klopper
Stap 8 /8
Giet in de glaasjes en laat gedurende 4 uur opstijven in de koelkast.