Frambozenmousse
- Totale tijd 4u 26min
- 15min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 4u
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
300 g Frambozen
30 cl Verse vloeibare room 30% VG
3 bladje Gelatine
25 g Suiker
Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Klopper
Bereiding
Stap 1 /8
Week de gelatineblaadjes in een kom koud water.
Stap 2 /8
Doe de frambozen in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /8
Voeg de uitgelekte gelatine toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /8
Zet de frambozencoulis aan de kant in een kommetje.
Stap 5 /8
Was de keukenmachine met heel koud water en droog hem goed af.
Stap 6 /8
Vervang het Ultrablade-hakmes door de klopper. Voeg de verse room toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'. Voeg de suiker toe na de pieptoon.
Stap 7 /8
Voeg de afgekoelde frambozencoulis toe. Schraap de randen van de keukenmachine. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 8 /8
Giet in de glaasjes en laat gedurende 4 uur opstijven in de koelkast.