- Homepage
- Recipe Details Page
Forel met soffritto en kruiden
- Totale tijd 33min
- 30min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
1 Forel van 600 g, schoongemaakt en afgekrabd, in vier moten gesneden
200 g Wortelen, geraspt en in blokjes gesneden
0.5 Uien, gepeld en gesnipperd
1 Selderijtakken, gewassen, geschild
1 el Olijfolie
5 Basiliumblaadjes, gewassen en fijngehakt
1 tl Verse oregano, gewassen en fijngehakt (of salie)
1 el Peterselie, gewassen en fijngehakt
25 g Groene olijven, ontpit en fijngehakt
0.5 Citroen, in vier gesneden om erbij te geven
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Bruin de moten op de huidkant, haal uit de pan. Vul de pan met de groenten, olijven, oregano en 5 cl water.
Stap 4 /6
Breng het gerecht op smaak. Leg de vismoten erbovenop. Voeg een beetje zout toe.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Haal de vis eruit. Voeg peterselie en basilicum toe. Dien op.