- Homepage
- Fondant met noten
Fondant met noten
- Totale tijd 1u
- 15min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Ingrediënten
4 personen
125 g Zachte boter
250 g Noten
300 g Bruine suiker
80 g Bloem
5 Eieren
2 cl Bruine rum
1 zakje Gist
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /8
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Stap 2 /8
Doe de noten in de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /8
Voeg alle andere ingrediënten toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /8
Vet een vierkante vorm in met boter en bestrooi met bloem.
Stap 5 /8
Doe het beslag in de bakvorm.
Stap 6 /8
Zet ongeveer 40 minuten in de oven.
Stap 7 /8
Laat de cake afkoelen voordat u hem uit de vorm haalt.
Stap 8 /8
Dien lauwwarm of koud op.