Fondant met gianduja
Moulinex
Recept door Moulinex

Fondant met gianduja

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 45min
  • Voorbereidingstijd
    20min
  • Gaartijd
    25min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 70 g Gesmolten Gainduja-chocolade (of melkchocola)

  • 50 g Gesmolten boter met gianduja

  • 1 Gescheiden eieren en opgeklopt eiwit

  • 30 g Suiker

  • 10 g Bloem

  • 5 g Cacaopoeder (optioneel)

  • 12 cm Vorm bekleed met bakpapier

  • 1 stuk Bakpapier om de kom te bekleden

Bereiding

Stap 1 /5

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /5

Klop het eigeel en de suiker in een slakom. Voeg meel en cacao toe. Voeg gianduja/gesmolten boter toe. Vervolgens het eiwit.

Stap 3 /5

Giet de bereiding in de vorm. Plaats het in de kom, bekleed met papier.

Stap 4 /5

Snelkookfunctie

Stap 5 /5

Haal uit de vorm. Eet dit bij kamertemperatuur.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228