Flan peer chocolade karamel
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
80 g Nestlé-dessertkaramel
0.5 Peren
1 Ei(eren)
20 g Bloem
20 g Suiker
100 ml Melk
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Snijd de peren in blokjes.
Stap 3 /6
Laat de chocolade smelten met de melk. Voeg de rest van de ingrediënten toe, en roer het door elkaar.
Stap 4 /6
Doe het in de ovenschaaltjes (of bakvorm van 17 cm). Doe het in de au-bain-marie kookvorm met 500 ml water. Bedek het met transparante folie.
Stap 5 /6
Onder druk laten koken.
Stap 6 /6
Serveren maar!