- Homepage
- Recipe Details Page
Feta frietjes
- Totale tijd 9min
- 5min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (16)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
0.5 Knoflook
2 Tomaat
125 g Feta
1 Ei
20 g Paneermeel
8 cl Water
Olijfolie
Zout, peper
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /8
Dit recept vereist het EXTRA CRISP deksel. Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /8
Leg de fetastukjes in ijswater en laat ze 30 seconden afkoelen. Droog ze op keukenpapier. Meng paneermeel met zout en peper. Doop de stokjes in het ei en vervolgens in het paneermeel. Zet apart.
Stap 3 /8
Kook de knoflook. Voeg de tomaten toe. Kruid met peper en zout.Giet het water erbij.
Stap 4 /8
Kook onder druk gedurende 5 minuten.
Stap 5 /8
Zet de saus opzij.
Stap 6 /8
Leg de sticks in de ingeoliede kookpot.
Stap 7 /8
Zet de Cookeo uit. Doe het Extra Crisp deksel erop en zet het op P2 gedurende 12 minuten. Keer halverwege de kooktijd.
Stap 8 /8
Serveer met geplette tomaten.