- Homepage
- Recipe Details Page
Feta Salade Potjes
- Totale tijd 29min
- 15min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
75 g Groene linzen
75 g Quinoa
0.5 tl Fijn zout
60 g Feta
0.5 dobbelsteentje Komkommer
6 Roze radijsjes
4 stuk Zongedroogde tomaten
1 Lente-ui
4 takje Platte peterselie
4 el Vinaigrette
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten voor.
75g Groene linzen 75g Quinoa 0.5tl Fijn zout 60g Feta 0.5dobbelsteentje Komkommer 6 Roze radijsjes 4stuk Zongedroogde tomaten 1 Lente-ui 4takje Platte peterselie 4el Vinaigrette
Stap 2 /6
Doe de linzen in de kookpan en vul ze tot de helft op met water. Voeg het zout toe.
75g Groene linzen 75g Quinoa 0.5tl Fijn zout 60g Feta 0.5dobbelsteentje Komkommer 6 Roze radijsjes 4stuk Zongedroogde tomaten 1 Lente-ui 4takje Platte peterselie 4el Vinaigrette
Stap 3 /6
Koken onder druk
Stap 4 /6
Voeg de quinoa toe en kook gedurende 10 minuten op bruiningsstand
75g Groene linzen 75g Quinoa 0.5tl Fijn zout 60g Feta 0.5dobbelsteentje Komkommer 6 Roze radijsjes 4stuk Zongedroogde tomaten 1 Lente-ui 4takje Platte peterselie 4el Vinaigrette
Stap 5 /6
Giet af en spoel in koud water.
75g Groene linzen 75g Quinoa 0.5tl Fijn zout 60g Feta 0.5dobbelsteentje Komkommer 6 Roze radijsjes 4stuk Zongedroogde tomaten 1 Lente-ui 4takje Platte peterselie 4el Vinaigrette
Stap 6 /6
Voeg de overige ingrediënten toe en verdeel in potjes. Serveer met de saus.
75g Groene linzen 75g Quinoa 0.5tl Fijn zout 60g Feta 0.5dobbelsteentje Komkommer 6 Roze radijsjes 4stuk Zongedroogde tomaten 1 Lente-ui 4takje Platte peterselie 4el Vinaigrette